Tip: Goedkoop Hotel In Londen

Sinds we getrouwd zijn gaan we elk jaar een paar dagen naar Londen. Jonathan moet ieder jaar voor zijn werk in Londen zijn en zijn baas vindt het gelukkig geen enkel probleem als ik mee ga. Meestal werkt hij twee dagen en plakken we nog enkele dagen vast aan het verblijf. Op deze manier hoeven we dus maar 1 ticket zelf te betalen en worden twee overnachtingen betaald.

Helaas zijn hotels in Londen niet goedkoop en vaak valt het ook nog tegen, zeker als je kijkt naar de prijs-kwaliteitsverhouding.
Begin dit jaar gingen we met twee bevriende stelletjes een aantal dagen naar Londen, we zochten dus naar een goedkoop hotel, huisje of AirBnB voor zes personen.

Travelodge Hotels Londen

Travelodge London.jpg

Bron: Travelodge.

Na lang zoeken kwamen we uit op Travelodge. Op deze website vind je 35 verschillende locaties in Londen. Wij zaten in: Travelodge London Walthamstow.

Op loofafstand van het metrostation: Walthamstow Central. Met de metro ben je binnen 20 minuutjes in het centrum, echt ideaal.

We betaalden iets minder dan 50 pond per nacht per kamer (zonder ontbijt).
De kamer zag er bijna net zo uit als op de foto. Natuurlijk maakte ik toen nog geen foto’s overal van, hier komt als het goed is verandering in nu we alles vastleggen op de blog. De kamer was netjes en wat ik vooral altijd belangrijk vind, de badkamer was ook heel fris om te zien! Dikke aanrader dus wat ons betreft en er bestaat een grote kans dat we de volgende keer weer een hotel via deze website boeken, maar voor de afwisseling waarschijnlijk wel een andere locatie.

Ga jij weleens naar Londen? Heb jij nog een goede tip?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s